Hlavní obsah

Magnitogorsk - Nur-Sultan 1:2 PPStav série 1:1Nestrašil dal gól, ale Barys v Magnitogorsku vyrovnal sérii

Moskva
Aktualizováno

Český útočník Andrej Nestrašil byl jediným střelcem Magnitogorsku ve druhém utkání osmifinále play off Kontinentální hokejové ligy proti Barysu Nur-Sultan a Metallurg prohrál s kazašským soupeřem 1:2 v prodloužení. Stav série je nerozhodný 1:1 stejně jako v duelu Dynama Moskva s Čerepovcem. Moskevský celek nenavázal na úvodní výhru a střelecky se na rozdíl od prvního duelu neprosadil ani nejlepší kanonýr základní části Dmitrij Jaškin. Český útočník si připsal jen asistenci při porážce 2:5.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Andrej Nestrašil na archivnímm snímku na tréninku české reprezentace.

Článek

Už druhou prohru museli strávit brankáři Dominik Furch a Jakub Kovář. Furchův Minsk podlehl na ledě Petrohradu tentokrát 4:6, přičemž v domácím dresu si po čtyřech bodech připsali členové jedné formace Jevgenij Ketov (2+2), Joonas Kemppainen (1+3) a Vladimir Tkačjov (0+4).

Kovářův Jekatěrinburg podlehl 3:4 Omsku, v jehož brance opět dostal před Štěpánem Hrubcem přednost Igor Bobkov. Hostům rozhodčí po konzultaci u videa neuznali kvůli předchozímu ofsajdu dva góly včetně vyrovnávacího necelých šest minut před koncem.

Osmifinále play off KHL:
Východní konference - 2. zápasy:
Magnitogorsk - Barys Nur-Sultan 1:2 v prodl. (za domácí Nestrašil 1+0), stav série 1:1
Omsk - Jekatěrinburg 4:3, stav série 2:0
Západní konference - 2. zápasy:
Petrohrad - Dinamo Minsk 6:4, stav série 2:0
Dynamo Moskva - Čerepovec 2:5 (za domácí Jaškin 0+1), stav série 1:1

Reklama

Související témata: