Hlavní obsah

Barcelona a Real ostrouhají! Neymar je blízko dohodě s PSG o novém kontraktu

Praha

Nejistota ohledně budoucnosti hvězdného Brazilce Neymara prý brzy skončí. Podle francouzských médií je fotbalový útočník blízko dohody s Paris St. Germain ohledně prodloužení stávajícího kontraktu, který mu vyprší v červnu 2022. Sportovní ředitel klubu Leonardo se snaží uzavřít záležitost co nejdřív, Neymara totiž lanaří španělští giganti Real i Barcelona.

Foto: Sport.cz

Hvězdný útočník Neymar je znovu v péči lékařů.

Článek

„Neymar je v PSG spokojený, je odhodlaný dovést tým k premiérovému triumfu v Lize mistrů. Jednání mezi ním a vedením klubu jsou v posledních dnech častá, výstupy z nich jsou hodně pozitivní. Neymar by mohl brzy podepsat smlouvu do roku 2026," napsal sever Footmercato. Podle něj je třeba doladit už jenom detaily.

Neymar minulý měsíc řekl serveru Sportsmail, že si je jistý, že Paris St. Germain dovede znovu do finále Ligy mistrů. A že tentokrát bude vítězné (v uplynulém ročníku podlehlo PSG ve finále Bayernu). „Motivují mě vítězství, která jsem ve své kariéře dobyl. Teď chci dobýt triumf v Lize mistrů pro PSG," uvedl Neymar, který Champions League vyhrál před lety s Barcelonou.

Management Paris St. Germain se kromě Neymara pokouší prodlužit kontrakt i s útočníkem Kylianem Mbappém. Také jemu vyprší po příští sezoně. Jednání jsou však komplikovanější, dvaadvacetiletý borec si stále nechávám čas na rozmyšlenou. O Mbappého mají obrovský zájem Real Madrid a Liverpool. Vedení PSG doufá, že pokud kývne na prodloužení Neymar, bude to pro Mbappého jednoznačně pozitivní signál, aby v klubu zůstal i on.

Reklama

Související témata: