Hlavní obsah

Slavii bude ve finále e:LIGY reprezentovat osvědčená dvojice

Aktualizováno

Fanoušci virtuálního fotbalu mohli o víkendu sledovat semifinálovou fázi e:LIGY 2020/21. V ní se v rámci jednotlivých týmů rozhodovalo o tom, kdo bude prvoligové celky reprezentovat v dubnovém finále. Sobotní program ve hře FIFA 21 odstartoval zápasy teplických hráčů, z nichž do finále prošli dzanny11 a rostak. Ostře sledovaná byla i bitva mezi slávisty.

Foto: @slavia_esports, Twitter

Reprezentant esportového celku Slavie Koby. Ilustrační foto

Článek

Sešívané bude ve finále e:LIGY reprezentovat zkušené duo DRMi10 a CptKubajz, ti ve čtyřčlené skupině získali shodně 13 bodů. Za Brno si účast ve finálové části vybojovali czKoudy17 a Kavvwi.

Mezi plejery Bohemians 1905 se nejlépe vedlo Almosteqovi a hráči theseba40. Opava do finálového dne vyšle duo Robiiino a Rak. Finále e:LIGY 2020/21 je na programu mezi 3. a 5. květnem. Sport.cz opět přinese živé přenosy.

Klíčový souboj o prvenství v e:LIZE bude o to prestižnější, že kromě zisku mistrovské trofeje v něm půjde také o zajištění účasti v mezinárodním seriálu EA FIFA21 Global Series. Většina klubů FORTUNA:LIGY proto nasadila do svých bojů v rámci e:LIGY ty nejlepší hráče.

Reklama

Související témata: