Hlavní obsah

Tvrdík zuří. Překupník nabízí vstupenky na Arsenal, chce skoro 20 tisíc za kus

Běžní fanoušci Slavie se na čtvrtfinálovou odvetu Evropské ligy s Arsenalem nepodívají. Tribuny zůstávají kvůli koronavirovým restrikcím i nadále zavřené. Několik šťastlivců ale londýnské fotbalisty ve čtvrtek v Edenu přece jen uvidí, z velké části půjde o VIP hosty, sponzory a partnery klubu. Situace se rozhodl využít neznámý překupník. Ten nabízí na internetu hned několik vstupenek, za jednu chce 17 990 korun. Podle šéfa sešívaných Jaroslava Tvrdíka klub situaci řeší.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Sešívané čeká ve čtvrtek odveta s Arsenalem, běžní fanoušci se do hlediště nepodívají.

Článek

Fanoušci si o návštěvě stadionů zatím stále mohou nechat jen zdát. Pro ty sešívané je to škoda o to větší, že v rámci play off Evropské ligy už do Edenu zavítal například slavný Leicester. A ve čtvrtek hostí český mistr další vynikající ostrovní tým.

Úplně prázdno nebude. Slavia ve spolupráci s projektem Cesta ze tmy několik návštěvníků do ochozů vpustí. Všechny osoby na stadionu budou muset mít negativní PCR test. Z velké části půjde o partnery a sponzory klubu.

Několik vstupenek už se přesto dostalo do rukou překupníka. Na situaci upozornil na Twitteru jeden z fanoušků. Toho zajímala cena, za kterou muž vstupenky na bazarovém portálu nabízí. „Cena 1 VIP vstupenky je 17 990 Kč vč DPH," zněla odpověď.

To se samozřejmě nelíbí nejen příznivcům, kteří se na tribuny nedostanou, ale pochopitelně i Slavii, která několik VIP vstupenek pro návštěvníky připravila.

„Již to vyšetřujeme a vzhledem k velmi omezenému počtu lístků a možností věřím v úspěšný výsledek šetření. A pak bude hodně zle. Tohle je hnus," napsal na Twitter šéf sešívaných Tvrdík.

Reklama

Související témata: