Hlavní obsah

Favorité COOL ligy ztráceli body, hráči Sampi propadli s outsiderem

Praha
Aktualizováno

Česká CS:GO soutěž Tipsport COOL liga měla v úterý na programu šestý hrací den. Ve dvou duelech se představili dva adepti na boj o nejvyšší příčky eSuba a Sampi. Oba favorité ale nakonec body ztráceli, e:Suba přišla o mapu s Dark Tigers a Sampi dokonce prohrálo svůj zápas s eEriness.

Foto: @teamsampi, Facebook

Team Sampi podlehl jednoznačně eEriness. Archivní foto

Článek

Plejeři Sampi a eSuby měli do úterý v Tipsport COOL lize odehráno pouze po dvou zápasech. eSuba v nich navíc zrovna dvakrát neexcelovala. Proti Dark Tigers nakonec modrá krev dokráčela pro vítězství, žádná střelecká smršť to ani v jejich třetím odehraném duelu nebyla.

eSuba vyhrála první dějství na Mirage 16:9. Tygři s částečně obměněnou sestavou ale zabrali a dokázali eSubě vzít druhou mapu Vertigo poměrem 16:8. V závěrečném dějství eSuba ovládla 16:9 Inferno. Favorité se tak museli spokojit pouze se dvěma body.

Jeden z největších favoritů na titul Sampi nečekaně ztratil. Tým fotbalisty Jakuba Jankta se netají ambicemi bojovat o přední příčky s největšími favority soutěže z Entropiqu, ale v úterý to tak vůbec nevypadalo.

Sampi prohrálo 0:2 s eEriness po výsledcích 12:16 na Overpassu a 9:16 na Dustu2. Nejlepším střelcem eEriness byl Vojtěch „Valencio" Mydlář, který zaznamenal kladný poměr zabití/smrtí +25.

1. Tipsport COOL liga
Výsledky 6. hracího dne 1. Tisport COOL ligy
Dark Tigers - eSuba 1:2 (9:16, 16:8, 9:16)
eEriness MARVO - Sampi.Tipsport 0:2 (16:12, 16:9)

Reklama