Hlavní obsah

Hvězdný Ronaldo na odchodu z Juventusu? Ve hře je i návrat na Old Trafford

Nespokojenost Cristiana Ronalda v Juventusu není žádná novinka. Kromě nepříznivých výsledků v Serii A italský velkoklub vypadl z osmifinále Ligy mistrů, na čemž měla podíl portugalská hvězda. Zda Ronaldo zůstane nadále v Juventusu, vrátí se do Manchesteru United, nebo dá přednost jinému angažmá, je stále ve hvězdách.

Foto: Novak Djurovic, Reuters

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo během utkání se Srbskem v rámci kvalifikace o MS ve fotbale 2022.

Článek

Podle italského sportovního deníku Gazzeta dello Sport údajně došlo ke kontaktu mezi zástupci anglického klubu Manchesteru United a agentem Cristiana Ronalda Jorgem Mendesem. Mohlo by se tak jednat o velkolepý návrat Portugalce do týmu Rudých ďáblů.

Šestatřicetiletá hvězda pociťuje nedostatečnou podporu. Aby také ne, když svou rukou přispěl v domácím zápase proti Portu k vypadnutí z osmifinále Ligy mistrů, ačkoliv byla Stará dáma jednoznačným favoritem. V italské lize se nachází až na čtvrtém místě a ztrácí na vedoucí Inter jedenáct bodů.

Nedávno se diskutovalo o návratu do Španělska. To ale popřel prezident Realu Madrid Florentino Pérez: „Zvěsti o návratu Cristiana Ronalda do Madridu jsou jen fámy z jeho okolí. Nic tu není."

Manchester United by byl ochotný zaplatit pouze poloviční částku. Současný plat činí 31 milionů eur za rok. To by Portugalci nemuselo tolik vadit, protože kromě tučného platu profesionálního fotbalisty si přijde na pěknou částku v oblasti reklamy a marketingu.

Právě v dresu Rudých ďáblů působil CR7 šest let a odstartoval v něm svou hvězdnou kariéru. Z anglického týmu poté zamířil do španělského Realu Madrid, kde strávil devět let. Od roku 2018 působí v Juventusu.

Reklama