Hlavní obsah

Vyřadilo Bayern, teď si PSG brousí zuby na Citizens!

Fotbalová Liga mistrů míří do finiše. V soutěži už jsou poslední čtyři celky. Ve středu se v semifinále představí Paris Saint-Germain, které ve čtvrtfinálovém souboji dvou loňských finalistů dokázalo vyřadit obhájce z Mnichova. Soupeřem francouzskému týmu bude Manchester City. Úvodní bitva slibuje hodně vyrovnanou podívanou. Kdo se bude radovat?

Foto: Tipsport.net

Vyřadilo Bayern, teď si PSG brousí zuby na Citizens!

Článek

Zatímco Manchester má situaci v domácí soutěži pevně v rukách a s velkým bodovým náskokem míří za titulem, PSG čeká v honbě za obhajobou ještě makačka. Situace na čele Ligue 1 je totiž nebývale vyrovnaná. O pohár bojují hned tři kluby. Kromě party kouče Mauricia Pochettina jsou ve hře také Lille a Monaco. Vsaďte si na nejlepší týmy Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

Dál půjdou bleděmodří

„Máme tu souboj dvou "věčných" čekatelů na průlom v LM. Kádry jsou nabité oba, těžko tam hledat nějaké rozdíly. Jako rozhodující článek v tomto souboji je pro mě trenér City Guardiola. Co se stalo Bayernu Pep nedovolí. MC bude mnohem trpělivější, a hlavně směrem dozadu si soupeře lépe pohlídá. City mají mnohem komplexnější mužstvo, výrazně lépe zvládají hru na vlastní polovině, a pokud nebudou Mbappého a spol. pouštět do brejků, určitě uspějí. Letos je to jejich rok, být to jeden zápas, váhal bych, ale takhle rozhodně věřím, že Neymar bude opět plakat,“ uvádí v analýze na postup anglického giganta v kurzu 1,55 jonnty.

Vidíte to stejně?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.