Hlavní obsah

Slavia se opájí rekordy, Sparta má konečně taky jeden

Praha

Sešívaní museli minimálně o týden odložit mistrovské oslavy. V Ďolíčku je vychytal mladý gólman, jehož si klokani půjčili ze Sparty. Ideální konstelace pro Fandu, který o sobě říká, že je nejupřímnější z fotbalových příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „To se mi líbí,“ šklebí se náruživý fanoušek, který s vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy. Nový díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Hložek ze Sparty Praha oslavuje svůj druhý gól během utkání s Opavou.

Článek

Sparta porazila poslední Opavu 4:2, zisk tří bodů ovšem nebyl bez kazu. „Druhá půle, zase v obraně okna jako kráva..." kaboní se Fanda.

Událostí zápasu byl ovšem hattrick Adama Hložka. „Zaplať pánbůh, že se Hložan konečně střelecky chytil. Jak se slávisti opájejí svými rekordy, tak my taky konečně jeden máme. Nejmladší střelec hattricku, není to úplně špatný," culí se.

Se škodolibostí sobě vlastní komentuje bezbrankovou remízu ve vršovickém derby v Ďolíčku.

„Bohemka se umí proti Slavii vždycky vyhecovat. Klokani se bránili střelám s nasazením vlastního života. Nulu jim vychytal Bačkovský, mají ho půjčeného od nás. Takže až půjde Florin do důchodu, kdo ví... Za mě každopádně borec kola," poznamenává Fanda.

Více už v novém dílu.

Reklama

Související témata: