Hlavní obsah

Hokejové Pardubice zatím oznámily pouze odchody, v klubu končí Vondrka

Vedení extraligových Pardubic zatím na rozdíl od ostatních klubů oznámilo pouze odchody z kádru a v Dynamu končí například útočník Michal Vondrka. Před rokem se podílel na udržení Východočechů v nejvyšší soutěži, poslední sezonu ale ze zdravotních důvodů vynechal. Jména posil pro příští sezonu klub zveřejní až v úterý 4. května na mimořádné tiskové konferenci.

Foto: Profimedia.cz

Pardubický útočník Michal Vondrka je na odchodu.

Článek

Vedle osmatřicetiletého Vondrky v Pardubicích končí brankáři Pavel Kantor a Konstantin Barulin, obránci Marek Ďaloga, Rhett Holland a Tomáš Linhart a útočníci Luboš Horký, Matouš Kratochvil, Radoslav Tybor, Ondřej Machala nebo Andrej Kosticyn. Odchody Barulina či Kosticyna byl oznámeny hned po skončení sezony, Holland hostoval v Brně a Linhart ve Vrchlabí.

Pardubice se i nadále snaží udržet útočníka Tomáše Zohornu. Třiatřicetiletý reprezentant se do Dynama vrátil na konci ledna z KHL. "Jednáme. Tomáš zvažuje i případné nabídky ze zahraničí," uvedl sportovní ředitel klubu Dušan Salfický.

Novými tvářemi Východočechů by se v úterý měli stát například brankář Dominik Frodl, obránce Jan Košťálek nebo útočníci Robert Říčka, David Cienciala a Adam Musil.

Reklama

Související témata: