Hlavní obsah

Zabiju tě, ty zk****syne! Boxerská legenda napadla youtubera

Šílené! Tohle už nemá s boxem nic společného. V současnosti se do velkých zápasů pouštějí s hvězdami i známé postavy z youtuberingu. Jeden z ostře sledovaných fightů, kdy miliony dolarů tečou prodem, se má konat 6. června. Nastoupit by proti sobě měli legendární boxer Floyd Mayweather a youtuber Logan Paul. Na tiskové konferenci k zápasu to mezi nimi hodně vřelo, boxer dokonce napadl Loganova bratra.

Boxer Floyd Mayweaher na archivním snímku.

Článek

Bratři Paulovi jsou známými youtubery, které sledují miliony diváků. Sezení za počítačem už jim ale zřejmě nevyhovovalo, a tak se rozhodli, že se vydají na boxerskou dráhu. Jake Paul má už na kontě tři výhry, nejcennějším skalpem je zřejmě bojovník MMA Ben Askren. Toho vyřídil během prvního kola souboje, kdy si soupeř ustlal na zemi. Sice se zvedl, ale nebyl schopen pokračovat a končil s ostudou. Logan doposud bojoval jen s rapperem KSI a prohrál. S Mayweatherem tak půjde o jeho druhý zápas.

Na tiskové konferenci to mezi soupeři hodně vřelo. Na podiu si nezapomněli připomenout své dřívější přešlapy. Mayweather na Paula vytáhl jeho kontroverzní video z lesa sebevrahů, Logan mu odvětil narážkou na domácí násilí, za které byl slavný boxer dokonce odsouzen. Mayweather se však nenechal zaskočit a řekl, že si to rozdá klidně s oběma bratry v jeden den.

Jake si to zřejmě chtěl s Floydem domluvit, a tak si to s ním šel vyřídit z očí do očí. Oba byli v obležení ochranky a novinářů, i tak se podařilo Jakeovi ukradnout boxerovi kšiltovku. Youtuber se snažil utéct, ale hned ho popadl člen ochranky a po chvíli i samotný boxer a začal si to s ním vyřizovat. Paul si ze souboje odnesl monokl a roztrhnuté triko.

Konflikt pokračoval ještě v útrobách stadionu na Floridě, kde se tisková konference konala. Mayweather se k Paulovi snažil dostat, a přitom na něj křičel: „Zabiju tě ty zk****syne! Roz**dám tě!"Logan Paul naopak soupeři vzkázal, že čas pracuje pro něj a naznačil tak, že jeho výhodou bude mladší věk.

Fanoušci se tedy mají rozhodně na co těšit, půjde totiž zřejmě o pořádně vyhrocený duel.

Reklama