Hlavní obsah

Na kurtu soupeřky, mimo něj kámošky. České tenisové krásky vyrazily spláchnout žal

Praha

Rozvolňující se covidová opatření umožňují restauratérům konečně otevřít alespoň zahrádky svých podniků. Počasí sice klidnému posezení hostů zatím moc nepřeje, ale české tenisové krásky to neodradilo. Po náročných turnajích se Karolíny Muchová s Plíškovou sešly, aby si společně užily doušek pořádně vychlazeného čepovaného zlatavého moku. A nezůstaly jen u jednoho.

Foto: Instagram Karolíny Plíškové

České tenistky Karolíny Muchová s Plíškovou vyrazily společně na dvě

Článek

Karolína Muchová na začátku května statečně bojovala na antukovém turnaji v Madridu, kde porazila mimo jiné i bývalou světovou jedničku Naomi Ósakaovou 2:1 na sety. Prošla až do čtvrtfinále, kde byla nad její síly Ruska Pavljučenkovová. Od té doby bojuje s nataženým břišním svalstvem.

Karolína Plíšková má za sebou ostudné fiasko z turnaje v Římě. Sice prošla až do finále, ale v něm schytala dva kanáry od Polky Šwiatekové. Poté to ještě pořádně schytala v komentářích na sociálních sítích.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Karolína Plíšková další titul v Římě nezískala, ve finále ji deklasovala Polka Iga ŠwiatekováVideo: sntv

Oběma Karolínám tedy český národní mok přišel zajisté vhod. Tenistky také netroškařily a objednaly si rovnou jedno pivo do každé nohy. Tak ostatně okomentovala fotografii na svém Instagramu i sama Plíšková. Snad jim odpočinek a klábosení u piva pomůže v přípravě na French Open, druhý grandslamový turnaj v letošní sezoně.

Reklama

Související témata: