Hlavní obsah

Krejčíkové gratulovaly k titulu Kvitová, Strýcová či Halepová

K triumfu na Roland Garros pogratulovaly tenistce Barboře Krejčíkové krajanky i současné a bývalé hvězdy. Zatímco brněnská rodačka přebírala v Paříži vítěznou trofej, prostřednictvím sociálních sítí jí blahopřály třeba Petra Kvitová, Barbora Strýcová či Rumunka Simona Halepová.

Foto: Sarah Meyssonnier, Reuters

Barbora Krejčíková s trofejí za triumf na French Open

Článek

"Báro, gratulace. To byl turnaj," napsala dvojnásobná vítězka Wimbledonu Kvitová a přidala českou vlajku. "Největší hrdinka," uvedla Strýcová, která letos ukončila kariéru.

Pětadvacetiletou Krejčíkovou ocenila i bývalá světová jednička Halepová. "Píšeš historii! Užij si každou vteřinu této neobyčejné chvíle," uvedla a věděla o čem mluví. Halepová po dvou prohraných finále dosáhla v Paříži na titul v roce 2018, ale letos kvůli zranění Roland Garros vynechala.

Společnou fotku s Krejčíkovou zveřejnila na sítích Francouzka Mary Pierceová. "Jsem ráda, že jsi vyhrála první grandslamový titul ve dvouhře. Neuvěřitelný moment," napsala Francouzka, kterou může Krejčíková napodobit, pokud v neděli dokáže zvítězit i ve čtyřhře.

"Gratulace. Je úžasné, co v turnaji předvádíš. Uvidíme se zítra," přidala se i loňská vítězka French Open Iga Šwiateková. Právě proti Polce v páru s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou se Krejčíková spolu s Kateřinou Siniakovou utkají od 11:30 v deblovém finále.

Reklama