Hlavní obsah

Ne, raději vodu! Ronaldo vyběhl se sponzorem EURO

Budapešť/Praha

Portugalské fotbalisty čeká v úterý vstup do evropského šampionátu utkáním proti domácímu Maďarsku v Budapešti. Na tiskovou konferenci před úvodním duelem skupiny F nemohl dorazit nikdo jiný než hlavní hvězda hostů Cristiano Ronaldo. Když šestatřicetiletý fotbalista přišel před novináře a usedl za pultík, všiml si, že na jeho místo pořadatel umístil dvě lahve jednoho ze sponzorů turnaje. Na Ronaldovu reakci se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Se sponzorem fotbalového šampionátu se Ronaldo vůbec nemazal.Video: sntv

 
Článek

Pětinásobný vítěz Ligy mistrů je známým propagátorem zdravé životosprávy. V nejednom z rozhovorů se nechal slyšet, že za jeho perfektní fyzickou zdatností je přísná dieta a jídelníček bez umělých cukrů.

Svůj přístup k problematice ukázal i před startem evropského mistrovství. Dvě lahve sponzora turnaje nápojové společnosti Coca-cola, které před něj pořadatelé umístili na tiskové konferenci, bez milosti schoval pod stůl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Portugalci vstoupí do EURO v úterý od 18:00 duelem v Puskás Aréně s domácími Maďary. Ve skupině smrti se Ronaldo a spol. postupně střetnou ještě s reprezentacemi Německa a Francie.

Reklama

Související témata: