Hlavní obsah

Co ten pupek? Fanoušci Arsenalu jsou zděšeni z přetékajícího břicha své hvězdy

Londýn/Praha

Fanoušci Arsenalu neskrývají svoje zděšení nad tím, v jaké tělesné kondici naskočila do přípravných zápasů týmová hvězda, Brazilec Willian. V úterním předsezonním duelu s Hibernian bylo ze záběrů i přes dres evidentní, jak mu břicho přetéká přes trenýrky.

Foto: Repro TV

Kritizované břišní partie Brazilce Williana během přípravného duelu Arsenalu.

Článek

32letý fotbalista za sebou nemá zrovna vydařenou sezonu, po přesunu z Chelsea zaznamenal v Arsenalu během 37 startů jen jeden gól a sedm gólových asistencí.

A na to, že by před startem nového ročníku dřel, aby se podobná blamáž neopakovala, to zrovna nevypadá.

Není divu, že fanoušci Gunners jsou z přístupu hvězdy, která na Emirates Stadium pobírá 220 tisíc liber týdně, zhruba 6,6 milionů korun, značně rozpačití. Zároveň si ale z Brazilce na sociálních sítích tropí legraci.

Jeden z fanoušků vyjádřil domněnku, že Willian nejspíš podstupuje dietu Edena Hazarda, v narážce na fakt, že Belgičan opakovaně dorazil do přípravy Realu Madrid s viditelnou nadváhou.

Jiní zase v nadsázce předpověděli, že Williana čeká pauza kvůli mateřské dovolené. Přirovnáván byl také k bývalému zápasníkovi MMA Benu Askrenovi, který fatálně podcenil přípravu na boxerský exhibiční duel s nezkušeným youtuberem Jakem Paulem, jenž špekatou figuru kdysi obávaného bojovníka poslal nekompromisně k zemi.

V českých podmínkách slýchával podobné narážky například dlouholetý kapitán Viktorie Plzeň Pavel Horváth.

Reklama

Související témata: