Hlavní obsah

Nemilosrdná palba do Kobry. Šéf FCSB tvrdě zkritizoval Ondráška

Aktualizováno

Po sezoně skončil český fotbalista Zdeněk Ondrášek v Plzni a přesunul se do historicky nejúspěšnějšího rumunského celku FCSB. Soutěžní premiéra v dresu celku z Bukurešti mu ale nevyšla podle představ. Kobra se ve čtvrtečním utkání úvodního kola Ligy 1 na hřišti Botosani dostal na plac Po poločasové přestávce, skórovat se mu nepodařilo a za svůj výkon si vysloužil tvrdou kritiku od majitele klubu Gigiho Becaliho.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalový útočník Zdeněk Ondrášek se po odchodu z Plzně dočkal v novém angažmá hodně tvrdé kritiky.

Článek

Úřadující vicemistři rumunské ligy nevstoupili do nového ročníku nejlépe. Fotbalisté FCSB s Botosani remizovali 0:0.

Ve druhém poločase se poprvé v soutěžním zápase předvedl fanouškům také dvaatřicetiletý český útočník Ondrášek a minimálně v očích majitele klubu Becaliho to bylo chabé představení.

Úspěšný podnikatel, známý svými kontroverzními výroky, neměl s českou „Kobrou" žádné slitování. „Viděl jsem jeho 45 minut na hřišti. Není to hráč pro náš tým, nedosahuje naší úrovně," nechal se Becali slyšet v televizním rozhovoru se známým sportovním novinářem Emanuelem Rosuem.

Do Plzně Ondrášek přestoupil loni v září z amerického Dallasu, za sebou měl angažmá v polské Wisle Krakow, norském Tromsö i duely v reprezentačním dresu. Na západě Čech vstřelil 6 gólů ve 31 ligových zápasech. Do FCSB odešel v létě jako volný hráč.

Reklama

Související témata: