Hlavní obsah

Kane vyvrací spekulace o odchodu. V Tottenhamu už trénuje

Fotbalový útočník Harry Kane se zapojil do dnešního tréninku Tottenhamu Hotspur a podle trenéra Nuna Espírita Santa by mohl být o víkendu připravený i na úvodní duel nového ročníku anglické soutěže proti Manchesteru City. Osmadvacetiletý kapitán anglické reprezentace vynechal na začátku srpna úvodní týmovou přípravu a ještě více tím zneklidnil fanoušky londýnského klubu, kteří se v posledních měsících obávají jeho možného odchodu. Po pozdějším návratu do týmu z dovolené musel Kane následně nastoupit do pětidenní karantény a poté absolvovat test na koronavirus. Ten dopadl dobře.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Harry Kane v reprezentačním dresu

Článek

"Všechno je O.K. Připravuje se. Pořád máme před sebou v sobotu další trénink, abychom se rozhodli, zda bude Harry proti City hrát. Musíme si k tomu sednout a v sobotu se rozhodneme," prohlásil Espírito Santo, který také s hráčem absolvoval soukromý rozhovor.

Právě Manchester City je jedním z klubů, které mají údajně o Kanea velký zájem. Z toho ale nový trenér "Spurs" před vzájemným utkáním nemá obavy. "Nebojím se, že bych musel někoho přesvědčovat, aby hrál za Tottenham. Je to velký a fantastický klub. Měli bychom být hrdí, že v něm můžeme být," dodal portugalský kouč.

Reklama

Související témata: