Hlavní obsah

Takhle má vypadat Premier League. První zápas a Čech je znovu mezi hvězdami

Londýn

Neskutečný start! Slavná anglická Premier League sotva začala a na Ostrovech už se zase valí chvála na českého reprezentanta Tomáše Součka. Ten pomohl gólem k vítězství Kladivářů v úvodním kole v Newcastlu a byl třetím nejlépe hodnoceným hráčem londýnského klubu, když podle BBC dostal hodnocení 8,09.

Foto: Scott Heppell, Reuters

Gól! Tomáš Souček právě poslal West Ham poprvé v zápase do vedení.

Článek

West Ham si dál může mnout spokojeně ruce. Záložník Tomáš Souček je v parádní formě i na startu nové sezony. V té minulé byl vyhlášen nejlepším hráčem Kladivářů a nejspíš na to chce bývalý slávista navázat. Nový ročník Premier League začal parádně.

„Takhle má vypadat Premier League!! Plný stadion a zápas plných zvratů a emocí!! Skvělý start Kladivářů! Vítězství a navíc gól," napsal na sociálních sítích a vše doplnil nezbytnou ikonkou klubu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Souček (@tomassoucek28)

Newcastle přitom v utkání dvakrát vedl a vypadalo to, že by mohl dosáhnout na body. Jenže krátce po pauze srovnal nejlépe hodnocený hráč West Hamu Saïd Benrahma (8,44) a pak přišla vítězná trefa Součka a následná gólová pojistka Kladivářů.

„Dobrá práce West Hamu ve druhém poločase. Přeřadil na vyšší rychlost, ale pomohla mu penalta!!! Benrahma byl fantastický," složil vítězům poklonu i legendární útočník Alan Shearer.

Reklama

Související témata: