Hlavní obsah

Entropiq představil nový projekt Friends & Fellaz. O co jde?

Praha

Chcete být Entropiqu blíž? Česká esportová stáj přišla s novým zajímavým projektem, jehož cílem je propojit hráče, organizaci a fanoušky. Černo-zelený tým si za tímto účelem pozval ke spolupráci známé osobnosti streamovací platformy Twitch jako například Petra „CzechCloud" Žaluda nebo také populárního hudebníka české rapové scény Renného Danga.

Foto: @Entropiqteam

Friends & Fellaz je nový projekt české esportové organizace Entropiq.

Článek

Oblíbená esportová organizace spouští nový influencerský program s názvem: „Friends & Fellaz". Jedním z cílů tohoto projektu je spojování fanoušků napříč komunitami a vytváření nových přátelství.

V programu se zatím nachází celkem devět jmen. Dle slov organizace jde pouze o začátek,fanoušci se tak postupem času mohou tešit i na další známá jména, například na Renného Danga, Petra „CzechCloud" Žaluda, stále oblíbenější streamerku Charlien nebo reakčního streamera HaiseT-a.

V rámci tohoto projektu jsou samotnou organizací připravovány online i offline události, ve kterých mají fandové možnost potkat oblíbené influencery a streamery osobně a zjistit, jak tato esportová organizace funguje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články