Hlavní obsah

Nejdřív šlágr proti Vrbovi, pak se Plzeň vrhne do oslav! Naplní Doosan Arénu?

Fotbalová Plzeň se chystá na sobotní svátek se Spartou, se kterou do Doosan Areny zavítá ikona Viktorie, trenér Pavel Vrba. Nicméně 110. výročí založení klubu oslaví Plzeň naplno o týden později, v rámci ligového duelu s Českými Budějovicemi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jean-David Beauguel z Viktorie Plzeň.

Článek

„Výroční utkání nabídne fanouškům všech věkových kategorií bohatý doprovodný program na celé odpoledne. Připravena bude speciální fanzóna a soutěže. Vrcholem svátečního dne bude samotný zápas s Dynamem, který viktoriáni odehrají ve výročních dresech, inspirovaných naší historií." citoval klubový web mluvčího Plzně Václava Hanzlíka.

Výročnímu utkání a oslavám bude věnovaný celý týden před utkáním. Od pondělí 13. září budou mít příznivci například možnost ukázat vášeň pro klub a popřát mu k narozeninám. „Chystáme pro fanoušky řadu výročních materiálů, které si budou moci stáhnout a používat během celého výročního týdne. Vyzvánění do mobilu, wallpapery, emailový podpis, profilové fotky na sociální sítě a další," uvedl Hanzlík.

Kromě speciálních dresů bude odhalena i podoba výročních pivních plechovek Gambrinus, pro které byla nedávno založena speciální várka piva. Pro utkání vznikne i speciální retro vydání magazínu. Vstupenky na výroční utkání jsou v prodeji od pondělí 6. září na pokladnách Doosan Arény. Při jejich nákupu je nutné uvést, zda je zájemce očkovaný, nebo prodělal onemocnění Covid 19 ve stanovené 180denní lhůtě, nebo zda se u vstupu prokáže platným negativním testem.

Reklama

Související témata: