Hlavní obsah

Startuje Tipsport extraliga: Sledujte všechny zápasy na TV Tipsport!

Aktualizováno

Trenéři, hokejisté, fanoušci a sázkaři se dočkali. Rozjíždí se Tipsport extraliga! Z kurzového hlediska jsou největšími favority na zisk Masarykova poháru Sparta a obhájce titulu z Třince.

Foto: Tipsport

Startuje Tipsport extraliga: Sledujte všechny zápasy na TV Tipsport!

Článek

Podle bookmakerů však budou kousat i naposledy stříbrní Bílí Tygři z Liberce a v horních patrech tabulky by se měly pohybovat také Mladá Boleslav, Pardubice a Brno. Komu věříte? Celkem náročný rok se pak predikuje Kladnu a Zlínu. Vsaďte si u Tipsportu na šampiona a sledujte všechna utkání živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

V minulé sezoně Tipsport extraligy nikdo nesestoupil. Soutěž se naopak rozšířila na rekordních 15 účastníků. Mezi elitní českou hokejovou smetánkou si po roční odmlce opět zahrají Rytíři Jaromíra Jágra, kteří v dubnu ovládli play off Chance ligy s Jihlavou. Zachrání se? Systém je následující: Mužstvo umístěné na 15. pozici sestoupí a klub na 14. příčce podstoupí baráž s vítězným týmem Chance ligy. Co se týká bojů o play off, do nadstavby postoupí prvních 12 celků (nejlepší čtyři si zajistí rovnou čtvrtfinále).

Tipsport extraligu ozvláštní řada hvězd. Ze zámoří se vrátil David Krejčí. Dlouholetá stálice ofenzivy Bostonu podepsala s Olomoucí. Dá v základní fázi nejvíce gólů? Vsaďte si! Na korunu pro krále střelců zaútočí podle bookmakerů i brněnský Mueller, navrátilec do Českých Budějovic Gulaš, třinecký Nestrašil (přišel z Magnitogorsku) nebo sparťan Řepík. Mimochodem, mužstvo z hlavního města má vůbec zajímavý kádr. Přivedlo Chlapíka (naposledy Lahti), Moravčíka (Tappara) či Davida Kašeho (Lehigh Valley).

Získá Jandačova jednotka Prezidentský pohár? Trefí titul poprvé od roku 2007?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.