Hlavní obsah

Hokejisté Kadaně neodjeli k zápasu 1. kola první ligy do Vsetína

Praha

Hokejisté Kadaně nenastoupí k sobotnímu zápasu úvodního kola první ligy. Severočeši na svém webu oznámili, že z důvodu velké marodky na Valašsko neodcestují. Zda bude zápas kontumován, či odložen, bude nyní řešit Český svaz ledního hokeje (ČSLH).

Foto: skkadan.cz

Momentka z utkání Třebíč - Kadaň. (ilustrační foto)

Článek

"Většina kádru Trhačů má chřipkové příznaky a celý tým absolvuje testy na onemocnění COVID-19," uvedli představitelé Kadaně s tím, že o všem informovali zástupce ČSLH.

„Utkání s Kadaní se bohužel neodehraje. Co máme informace, tak nemají hráče a k utkání vůbec neodcestovali. Nenaděláme s tím nic a budeme čekat na oficiální důvody, které dostaneme z ČSLH, proč k utkání nejedou. Dle toho se náš klub rozhodne, zda bude s jejich důvody souhlasit, či nikoliv, a utkání bude kontumováno," uvedl na internetových stránkách vsetínského klubu jednatel Vsetína Daniel Tobola.

"Omlouváme se všem našim fanouškům, hodně jsme se na úvodní zápas sezony všichni těšili, ale musíme to vydržet a počkat si na středu 22. září, kdy budeme hrát doma s Porubou. Děkujeme za pochopení," dodal.

Reklama

Související témata: