Hlavní obsah

Pocta Torontu! Mrázek ukázal zbrusu novou masku

Toronto/Praha

Po třech sezonách strávených v Carolině se český hokejový brankář Petr Mrázek připravuje na další výzvu. A že bude obrovská. Devětadvacetiletý ostravský rodák se na konci července dohodl na tříletém kontraktu s průměrným ročním platem 3,8 milionu dolarů se slavným Torontem. Nyní Mrázek ukázal i zbrusu novou masku, kterou si po podpisu s Maple Leafs nechal zhotovit.

Foto: Instagram daveart

Nová maska Petra Mrázka, kterou bude nosit během angažmá v Torontu.

Článek

Design masky si vzal na starost renomovaný David Gunnarsson a Mrázek se rozhodl vzdát poctu kanadskému městu a Hokejové síni slávy NHL, která v něm sídlí.

Boky masky jsou tvořeny modrými pásy, které přecházejí nad bílým javorovým listem na modrém pozadí. Nechybí ani nápis Maple Leafs, logo týmu a číslo 35, které bude Mrázek nosit na zádech, protože jeho oblíbená 34 je již zabraná největší hvězdou týmu Austonem Matthewsem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Gunnarsson (@daveart)

Bílé listy na bocích jsou místem, na kterém je vyobrazena Síň slávy NHL na jedné straně a známé budovy centra města na straně druhé.

„V Torontu fanoušci hokej milují a ten klub je jeden z nejlepších na světě. Jasně, že to bude 'challenge', ale myslím, že pod tlakem chytat umím. Očekávání jsou ohromná," uvedl Mrázek už na začátku srpna.

Líbí se vám nová maska Petra Mrázka?
ano
96,9 %
ne
3,1 %
Celkem hlasovalo 1528 čtenářů.

Reklama

Související témata: