Hlavní obsah

Provokuješ? Tak tady to máš! Tenisová hvězda nechala vyhodit fanouška

Na tenisovém turnaji v Indian Wells bude ve středu bojovat už o postup do čtvrtfinále, ve třetím kole turnaje se však musel krom houževnatého soupeře popasovat i s provokujícím fanouškem, který se ho snažil rozhodit svým tleskáním při dvojchybě. Nor Casper Ruud se však vykolejit nenechal a s „fanouškem“ si poradil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih zápasu mezi Lloydem Harrisem a Casperem Ruudem.Video: sntv

 
Článek

V duelu třetího kola tzv. pátého grandslamu v Indian Wells na sebe narazila světová desítka Ruud a Jihoafričan Harris, který aktuálně figuruje až ve čtvrté desítce žebříčku. Harris však nehodlal dát svému soupeři nic zadarmo a první sadu dokonce po necelé hodině a čtvrt urval v tie-breaku.

Právě v prvním setu se musel Ruud krom houževnatého soupeře vypořádat i s rušivými vlivy z hlediště. Po dvojchybě, které se dopustil, mu jeden z „fanoušků" zatleskal. „Přišel si sem provokovat?" zeptal se ho norský tenista.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Tennis TV (@tennistv)

Toho si všiml i umpirový rozhodčí, který se tenisty otázal, co se děje. „Je tu jen proto, aby provokoval. Udělal jsem dvojchybu a on zatleskal. Tak jsem se jen zeptal, jestli může odejít," odvětil Ruud.

O něco později byl muž v bílé košili a klobouku k radosti ostatních za své nesportovní chování vyhozen ze stadionu. Ruud se poté mohl v klidu zkoncentrovat na zápas, který nakonec po setech 6:7, 6:4 a 6:4 vyhrál. V osmifinále na něj čeká Argentinec Diego Schwartzman.

Reklama