Hlavní obsah

Maradona zase řádil. Au, to bolelo, řval fotoreportér po Diegově trestném kopu přímo do rozkroku

Buenos Aires/Praha

Slavný argentinský fotbalista Diego Maradona se zase jednou pořádně rozparádil. Z Dubaje, kde stále působí v roli poradce, se totiž objevil doma a po příletu se vydal na návštěvu otce. Fotoreportér časopisu Gente, v němž se pravidelně objevují slavné celebrity, ho sledoval, což neměl dělat. Jakmile ho Diego zpozoroval, zuřivě se k němu rozběhl a nakopl ho přímo do rozkroku.

Slavný Argentinec Diego Maradona se zase rozparádil.

Článek

Jasně, že fotoreportér Enrique Medina řval jako pominutý. Maradona ho totiž trefil přesně mířenou ranou přímo do rozkroku a pak přidal ještě pár kopanců nohou.

„Rozběhl se, jako by chtěl zahrávat trestný kop. Jenže to nebyl kopanec, který vám uštědří normální člověk, to byla přesně mířená trefa od někoho, kdo používá nohy celý život ke kopání," popisoval fotoreportér, jak se po Maradonově zásahu cítil.

„Připadalo mi, že se v domě jeho otce událo něco, co ho velmi silně rozrušilo," vysvětloval, proč se do něho Diego zuřivě pustil a on se po jeho ataku musel ujistit, zda je ještě pořád mužem. Však také Enrique Medina podal na Maradonu na policii trestní oznámení...

Maradona se s novináři vůbec nepárá a jejich pozornost jim oplácí hodně nevybíravě. V minulosti už na ně střílel ze vzduchovky, za což dostal dvouletý podmíněný trest, letos v květnu po příletu do Buenos Aires zastavil své auto na silnici a po kameramanech, kteří ho cestou z letiště sledovali, začal metat kamení. Poté zase televiznímu kameramanovi přejel nohu.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články