Hlavní obsah

VIDEO: Šílená řežba na mexických tribunách! Jen s podivem tu nikdo nezemřel

Tuzemští fotbaloví fanoušci jsou po víkendových událostech na ostravských Bazalech zděšeni konflikty, které během poločasové přestávky utkání se Spartou vyvolali polští rowdies. Jenže v porovnání s tím, co se dělo v neděli večer v mexickém městě Guadalajara, je to slabý odvar. Místní derby mezi týmy Atlas a Chivas skončilo na stadiónu Jalisco brutální bitkou hostujících fanoušků s policisty, v které naštěstí nikdo nezemřel. Následující drastické záběry jasně dokumentují, jaké krveprolití na druhém největším mexickém stadiónu pro 63 tisíc lidí panovalo.

Brutální bitka fanoušků Chivasu s policií v Mexiku.

 
Článek

Stačila malá provokace mezi oběma tábory fanoušků, několik vhozených světlic a malér byl na světě. Příznivci Chivasu se rozhodli vzít spravedlnost do vlastních rukou a stačilo jim málo, aby ihned vyvolali konflikt s policií.

K překvapení všech bylo na stadiónu mužů v černém poskrovnu a tak není divu, že dostali co proto. Někteří z nich dokonce pouze sledovali, jak jejich kolegové čelí přesile rowdies, ale zasáhnout se neodvážili.

Šílení fanoušci Chivasu mlátili policisty hlava nehlava, z pohledu na válčící tribunu běhal mráz po zádech. Po několikaminutovém šílenství sice dostali strážci zákona situaci pod kontrolu, napilno ale měli záchranáři - celkem ošetřili osm policistů (tři ve vážném stavu) a 30 fanoušků, sedmnáct z nich bylo zadrženo. Jen zázrakem na Jaliscu nikdo z nich nezemřel.

Reklama

Související témata: