Hlavní obsah

Drogba si poranil kotník, Chelsea bude chybět možná až půl roku!

Budapešť

Hned v prvním zápase za Chelsea po návratu do týmu Blues si útočník Didier Drogba přivodil zranění kotníku a jak se zdá, trenérovi José Mourinhovi by mohl chybět až půl roku!

Foto: Profimedia.cz

Didier Drogba si v zápase s Ferencvárosem poranil kotník.

Článek

Góly z utkání Ferencváros - Chelsea

Drogba si zranění přivodil v Budapešti, kde místní Ferencváros otevíral svůj nový stadión Groupama Arena. Šestatřicetiletý oblíbenec portugalského trenéra musel odstoupit už v první půli zápasu. Po centru z pravé strany chtěl hlavičkovat, ale míč stáhl do svých rukavic domácí brankář. Drogba poté při pádu dopadl nešťastně na kotník pravé nohy, který se mu zvrtnul.

Hráč se nejdříve po ošetření na hřiště vrátil, vzápětí však musel vystřídat. Za postranní čáru odkulhal s kopačkou v ruce. „Protočil se mi kotník a nemohl jsem pokračovat. V příštích dnech podstoupím několik lékařských vyšetření a budu doufat, že se situace zlepší," řekl Drogba na oficiálních stránkách klubu po konci zápasu, v němž Chelsea zvítězila 2:1.

Internetová verze španělského deníku Marca v pondělí večer přispěchala s informací, že Drogbovo vyšetření nedopadlo vůbec dobře, kotník je prý vážně pochroumaný. „Mohl by být mimo hru čtyři až šest měsíců," píší španělští novináři.

Droba tak s největší pravděpodobností nezasáhne do úterního přípravného zápasu proti Realu Sociedad. Fit nejspíš nebude ani na premiérový zápas nové ligové sezóny, kterou Blues sehrají 18. srpna proti Burnley.

Reklama

Související témata: