Hlavní obsah

Překupníci šroubují ceny lístků na duel proti Kanadě. Zájemci zaplatí skoro deset tisíc

Praha

Pokud byste si nechtěli nechat ujít dnešní hokejový šlágr na mistrovství světa mezi českými reprezentanty a Kanadou, lístky stále můžete sehnat. Před pražskou O2 arenou stojí několik překupníků, současná cena se ale poněkud liší od té původní. Za jeden lístek překupníci požadují až 350 eur (přes 9 500 Kč).

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Chcete do O2 areny na zápas s Kanadou? Připravte si deset tisíc za lístek.

Článek

Původní cena vstupenek, které rychle zmizely hned poté, co šly do prodeje, se pohybovala v rozmezí 1290 Kč a 1690 Kč. Cena, kterou překupníci několik hodin před začátkem zápasu požadují, je tak až sedmkrát vyšší.

Podle informací Sport.cz postává před halou minimálně pět překupníků, kteří vstupenky v této ceně nabízejí. A o kupce prý není nouze. „Před chvílí jeden z nich prodal dva lístky za 700 euro," potvrdil zdroj Sport.cz.

Někteří překupníci prý již prodali všechny své zásoby. Situaci ale vyřešili tak, že vstupenky začali sami shánět pomocí cedule. Od jiných překupníků nakoupili několik lístků, jeden za 150 eur (cca 4 100 Kč) a dále je prodávají za "svou" cenu 350 eur.

Utkání českého týmu proti Kanadě začíná v O2 areně dnes ve 20:15. Pokud nemáte vstupenky již pořízené, anebo je vám líto utratit téměř deset tisíc za vstupenku od překupníků, můžete duel sledovat v přímém přenosu ČT Sport, či sledovat podrobnou on-line reportáž na Sport.cz.

Reklama