Hlavní obsah

Mourinho seřval doktorku Chelsea. Nechápe hru, kroutil hlavou

Londýn

Trenér fotbalistů Chelsea José Mourinho si po sobotní ztrátě bodů se Swansea (2:2) zřejmě našel obětního beránka. K výkonu rozhodčích se raději ani nevyjadřoval, zato po zápase pořádně zkritizoval klubovou lékařku Evu Carneirovou. Ta v nastavení druhé půle vběhla na hrací plochu ošetřit Edena Hazarda, což se Portugalci pranic nelíbilo.

Kouč Chelsea Mourinho se zlobí na klubovou lékařku Evu Carneirovou.

 
Článek

Fotbalisté Blues už v té chvíli hráli bez vyloučeného brankáře Thibauta Courtoise, zkušený stratég přesto věřil, že i v oslabení může jeho tým získat tři body. Jenže v posledních minutách se svíjel na hřišti belgický fotbalista a lékařský tým mu spěchal na pomoc. V Mourinhovi bouchly saze.

„Nebyl jsem spokojený s mým zdravotnickým personálem, protože i když jste lékař nebo sekretářka na lavičce, musíte pochopit hru," zlobil se Mourinho na pozápasové tiskové konferenci.

Rodačku z Gibraltaru ani potom nešetřil. „Když vkročí na hřiště, musí si být jistá tím, že hráč má vážný problém. Eden nic takového neměl. Byl pouze unavený," kroutil Portugalec hlavou. „Po ošetření musel mimo hrací plochu, takže nám v poli zbylo jen osm fotbalistů. To není mnoho, takže naděje na to, abychom s výsledkem něco provedli, byla fuč," dodal Mourinho.

Reklama

Související témata: