Hlavní obsah

Kokkinakis ti ojel přítelkyni, procedil Kyrgios. Šokovaný Wawrinka nevěřil svým uším

Tenisový bouřlivák Nick Kyrgios v Montrealu vyřadil dvojnásobného grandslamového šampióna Stana Wawrinku, jenž musel za stavu 6:7, 6:3 a 4:0 pro Australana kvůli bolestem zad vzdát. Horkokrevný mladík však znovu nedokázal zkrotit démony ve své hlavě a pustil z úst směrem ke svému soupeři opravdu nevybíravou poznámku.

Kokkinakis ojel tvoji přítelkyni, procedil Kyrgios

 
Článek
Fotogalerie

Mikrofony u kurtů zachytily jeho slova. Kyrgios nasazené sedmičce vulgárním způsobem sdělil, že krajan Thanasi Kokkinakis měl sex s jeho (Wawrinkovou) přítelkyní.

„Kokkinakis ojel tvoji přítelkyni ('Kokkinakis banged your girlfriend)," procedil Kyrgios. Měl zřejmě na mysli chorvatskou tenistku Donu Vekičovou, která je momentálně podle zákulisních zpráv partnerkou švýcarského tenisty, jenž se nedávno rozvedl se svojí manželkou Ilham.

Wawrinka neskrýval, že byl chováním svého soupeře hodně zklamán a incident okomentoval na sociálních sítích.

Wawrinka: Tohle jsem si neuměl představit

„Takové chování na kurtu i mimo něj snad není nutné. Doufám, že ho vedení okruhu nebude tolerovat. To, co padlo za slova, bych neřekl ani svému největšímu nepříteli," zlobil se švýcarský tenista.

„Klesnout takhle hluboko je nejen neakceptovatelné, ale pro mě také naprosto nepochopitelné. Jsem obrovsky zklamaný, že sportovní kolega projeví takový nerespekt, jaký bych si předtím vůbec neuměl představit," pokračoval Wawrinka.

Kyrgios už předvedl na kurtech celou řadu výstřelků. Hodně neomaleně se choval i ve Wimbledonu a australské fanoušky také naštval během nedávného daviscupového čtvrtfinále proti Kazachstánu.

Před turnajem v Montrealu si ho vzal pod svá křídla někdejší nejlepší hráč světa Lleyton Hewitt, jenž má být především jeho mentorem. Jeho svěřenec sice postoupil přes velkého favorita, ale svoji náturu opět evidentně nezvládl.

Reklama

Související témata: