Hlavní obsah

Limberský znovu na koberečku. Trapnou oslavou si řekl o zvýšení pokuty!

Boural v opilosti a ještě se obořil na policisty. Fotbalový reprezentant David Limberský se za svoji eskapádu omluvil, ale jak vážně svá slova myslel, se ukázalo hned v nejbližším duelu v Příbrami. Plzeňský obránce tam otevřel skóre a na oslavu gólu kroutil imaginárním volantem... "Klub se distancuje od gesta, kterým David Limberský oslavil svoji první branku na hřišti Příbrami," ujišťuje Viktoria Plzeň.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Už i fanoušci Viktorie Plzeň ztrácejí s Davidem Limberským trpělivost...

Článek

Sebrali mu kapitánskou pásku a udělili klubovou pokutu blížící se miliónu korun. Na Davida Limberského však nic neplatí. Svou trapnou oslavou v Příbrami namíchl další plzeňské fanoušky, kteří za ním až dosud stáli. Vedení Viktorie podle našich informací ještě navýšilo původní interní pokutu.

"Jakkoliv dokáže vedení klubu pochopit, že po událostech posledních dnů byly gólové emoce Davida Limberského obrovské, zvolené gesto mohlo být vyloženo jako znevážení či zlehčení celé situace," praví se ve stanovisku Viktorie.

Limberský skóroval ještě jednou, byl mužem zápasu a Plzeň vyhrála hladce 4:0. Přesto mu fanoušci dávají na sociálních sítích co proto.

"Situaci řešil klubový management se samotným hráčem, jenž svým chováním pobouřil fanoušky napříč klubovým spektrem, příznivce plzeňského fotbalu nevyjímaje. Na klubové úrovni budou provedena další opatření, aby chování a vystupování hráčů Viktorie nepoškozovalo jméno klubu především směrem k jeho partnerům a fanouškům. Veškeré tyto interní kroky, včetně současné komunikace vedení klubu s Davidem Limberským, však nebudou prezentovány veřejně a hráči ani management klubu se k nim nebudou blíže vyjadřovat," avizuje vedení.

Případ zřejmě skončí u soudu. Horní hranicí možného trestu jsou tři roky vězení, ale lze očekávat, že k odnětí svobody v této záležitosti nedojde.

Reklama

Související témata: