Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Běhání nás baví. Hlavně v říjnu!

René KujanSport.cz

Máme tady nový měsíc a s ním i novou běžeckou soutěž na sportovní aplikaci Endomondo ‒ s možností výhry skvělé ceny! O běhání by nám mělo jít především, ale šanci vyhrát mají v podstatě všichni. Rozhoduje správná odpověď na kontrolní otázku a až pak naběhané kilometry. Stačí nebýt úplně poslední nebo předposlední a výhra může být vaše. Rozběhněte se s námi a užívejte barvy podzimu v poklusu!

Foto: Profimedia.cz

Běhání nás prostě baví. A hlavně v říjnu.

Článek
Fotogalerie

Běžci účastnící se naší výzvy na sportovní aplikaci mají tentokrát možnost vyhrát sadu běžeckých ponožek od skandinávského výrobce Salming plus dvě knihy s běžeckou tématikou z vydavatelství Mladá fronta. Na obě knihy u nás najdete recenze. Život bez hranic napsala mistryně světa v triatlonu Britka Chrissie Wellingtonová, Jez a běhej zase všem známá „veganská bestie" Scott Jurek. Za prodlužujících se večerů bude co číst, čím se motivovat. Samozřejmě hned poté, co doběhnete svůj okruh v krásných nových běžeckých ponožkách.

Jak dopadla soutěž za září?
90 běžců strávilo na trati dohromady téměř jeden a půl měsíce, naběhalo skoro 11 000 kilometrů a spálilo přes 800 000 kalorií.

K Výzvě „Baví nás Běhání.Sport.cz" se může připojit každý uživatel mobilní aplikace Endomondo. Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Běhejte v říjnu, co můžete. Počítají se všechny naběhané kilometry pod dozorem GPS. Kdo jich naběhá nejvíce... tak ještě nevyhrál. Abychom nedemotivovali začínající běžce nebo sportovce s menším množstvím času k dispozici, bude rozhodovat také kontrolní otázka.

Ta se tady zobrazí první pracovní den po konci měsíce a čtete-li Běhání.Sport.cz, nebudete mít problém na ni správně odpovědět. Pátá, sedmá a dvanáctá správná odpověď postupuje do dalšího kola, kde vítězí ten z nich, kdo toho více naběhal. Běhejte, čtěte o běhání, radujte se!

Vyhrát bude jednoduché. Raději ještě připomínáme, že každý účastník se smí zúčastnit akce pouze jednou. Účast na akci není možné vymáhat právní cestou, a není možné namísto cen požadovat náhradní finanční plnění v hotovosti. Výhry jsou právně nevymahatelné. Organizátor si vyhrazuje právo úpravy či změny pravidel bez předchozího upozornění.

Soutěž připravujeme ve spolupráci se Salmingrunning.cz a vydavatelstvím Mladá fronta.

Reklama

Související témata: