Hlavní obsah

Liverpool - Crystal Palace 1:2Klopp poprvé prohrál, Eagles zabrali

Liverpool

Fotbalisté Crystal Palace porazili ve 12. kole anglické Premier League na Anfield Road Liverpool 2:1 a po třech zápasech získali tři body. Kouč Klopp tak po šesti soutěžních zápasech poprvé nebodoval.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Článek

Domácím, kterým se do základní sestavy vrátily klíčové opory, vyšel začátek zápasu. Před zrakem klubové ikony Stevena Gerrarda se snažili soupeře přehrávat kombinacemi, ale selhávali v koncovce. V 19. minutě napřáhl z dálky hostující Cabaye, ale Mignoletovu branku neohrozil. O pár okamžiků později už londýnští slavili. Yannick Bolasie se dostal ve vápně k odraženému balónu a otevřel skóre.

Po inkasovaném gólu přidali Reds na agresivitě a navrátilec Coutinhu ještě do poločasu srovnal na 1:1. Ihned po přestávce se neprosadil Benteke. Na druhé straně jen těsně minul Sako. Pokračovalo se ve vysokém tempu a v 82. minutě se dostal k dorážce obránce Dann a zajistil Eagles tři body. Liverpool tak poprvé pod trenérem Kloppem prohrál. Crystal Palace poskočil na osmé místo v tabulce před oba liverpoolské kluby.

Anglická Premier League, 12. kolo:
Liverpool - Crystal Palace 1:2 (42. Coutinho - 21. Bolasie, 82. Dann)

Reklama

Související témata: