Hlavní obsah

Watford - Manchester Utd. 1:2United v závěru přetlačili Watford

Watford

Fotbalisté Manchesteru United udolali ve 13. kole anglické Premier League domácí Watford 2:1 a po páté v řadě neprohráli. O výhře Rudých ďáblů rozhodl v závěru Bastian Schweinsteiger, jehož střelu si srazil do branky Deeney.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Ilustrační fotografie.

Článek

Svěřenci kouče van Gaala se potýkají s početnou marodkou. I bez nemocného útočníka Wayna Rooneyho se prosadili po 11. minutách, když si na Herrerův centr naskočil Memphis Depay.

Ďáblové lépe začali i po přestávce. Ve 47. minutě předvedl skvělý zákrok brankář Gomes, jenž zlikvidoval Depayovu střelu. Po téměř hodině se osmělili i domácí a kapitán Deeney vyzkoušel pozornost de Gey. Španělský brankář ve službách United se po druhé vyznamenal v 70. minutě, kdy zabránil gólu z kopačky Abdiho.

Ze závěrečných minut se stala dramatická bitva. Hráči Watfordu se snažili o vyrovnání a zásluhou Troye Deeneyho se to v 87. minutě podařilo. Marcos Rojo zfauloval ve vápně Ighala a domácí kapitán Deeney z penalty překonal de Geu. Hornets se však neradovali dlouho. O dvě minuty později skvěle zasáhl Gomes, ale k vyraženému míči se dostal Schweinsteiger. Ten nastřelil Deeneyho a od něho se balón dostal za brankovou čáru. Hosté inkasovali po dlouhých 642 minutách.

Anglická fotbalová liga - 13. kolo:
Watford - Manchester United 1:2 (87. Deeney z pen. - 11. Depay, 90. vlastní Deeney)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články