Hlavní obsah

Manchester Utd. - Chelsea 0:0United poosmé nevyhráli

Fotbalisté Manchesteru United uhráli v 19. kole anglické Premier League bezbrankovou remízu s Chelsea a pošesté od konce října remizovali 0:0. Celkem nevyhráli už osmý soutěžní zápas v řadě.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Do sestavy Rudých ďáblů se vrátil Schweinsteiger a převaha domácího Manchesteru byla patrná. Velmi brzy dostal ve vápně prostor Mata, ovšem trefil jen břevno. Téměř vzápětí zabránil gólu fantastický zákrok de Gea, když vyškrábl Terryho hlavičku po rohovém kopu Williana. Byla to však jediná šance hostů. V 17. minutě se přes Ivanoviče uvolnil Martial, jeho rána skončila na tyči.

Ihned po změně stran se opět zaskvěl španělský brankář Manchesteru. Nejdříve zneškodnil Pedrovu střelu a následně pokryl i dorážku Azpillicuety. V 55. minutě čaroval na druhé straně belgický brankář v dresu Chelsea, když uchránil čisté konto proti Herrerovi. Po hodině hry šel sám na branku Matič, jenže balón vystřelil na tribunu. V závěru odmítl rozhodnout kapitán Rooney, velkokluby se tak rozešly bez branek. Pro United je to na konci kalendářního roku nejhorší bodový zisk za posledních 25 let. United ani na devátý pokus londýnský celek neporazili. Hiddink ani svůj druhý zápas na lavičce Chelsea nevyhrál.

Anglická fotbalová liga - 19. kolo:
Manchester United - Chelsea 0:0

Reklama

Související témata: