Hlavní obsah

Watford - Manchester City 1:2Agüero vystřelil Citizens výhru

Fotbalisté Manchesteru City otočili utkání ve 20. kole anglické Premier League na hřišti Watfordu a zvítězili 2:1. Po zaváhání druhého Leicesteru se mu přiblížili na jediný bod.

Článek

Citizens se v posledních venkovních zápasech trápí. V předchozích pěti kláních vstřelili jediný gól a získali jen tři body za bezbrankové remízy. Během prvního poločasu na Vicarage Road byli aktivnější hosté, přesto největší možnost měl útočník Ighalo. Nigerijec se obtočil okolo jednoho z protihráčů, Hart byl ovšem pozorný. Po půl hodině převzali otěže utkání svěřenci Manuela Pellegriniho. Po několika odrazech a zmatcích před Gomesovou brankou přestřelil Sterling. Vzápětí neuspěl Agüero.

Ihned po přestávce vyslal na hranici vápna jedovatou střelu nikým nehlídaný Watson, ale Joe Hart skvěle zakročil. V následných minutách se Hornets tlačili do zakončení a po rohovém kopu v 55. minutě rozjásal všechny domácí fanoušky Alexander Kolarov vlastní brankou.

Inkasovaný gól hráče City nakopl a v 70. minutě byl blízko gólu Belgičan de Bruyne. Dočkali až v závěrečné desetiminutovce. Vyrovnání zařídil Yaya Touré po roho Kolarova. Dvě minuty nato dokonal obrat hlavou Agüero. Citizens tak poprvé od 12. září vyhráli v lize na hřišti soupeře.

Anglická fotbalová liga - 20. kolo:
Watford - Manchester City 1:2 (55. vlastní Kolarov - 82. Touré, 84. Agüero)

Reklama

Související témata: