Hlavní obsah

Nahé, a přece oblečené! Blonďaté sportovní bohyně dováděly bez plavek v Karibiku

Žádné oblečení na sobě neměly tři sportovní krásky, když dováděly ve vlnách jednoho ostrova v Karibiku před objektivem fotografa pro legendární plavkové vydání magazínu Sports Illustrated. Tvářemi dvaapadesátého speciálního čísla jsou Američanky Lindsey Vonnová s Rondou Rouseyovou a Dánka Caroline Wozniacká, které pózovaly zcela nahé. Přesto nejintimnější místa zůstala zvědavcům utajena...

Foto: Twitter

Lyžařka Lindsey Vonnová s bodypaitingem.

Článek
Fotogalerie

Jednatřicetiletá Američanka Lindsey Vonnová dominuje na svazích při závodech ve sjezdovém lyžování. Proslula i románkem s golfistou Tigerem Woodsem, který se léčil ze sexuální závislosti. Pětadvacetiletá Dánka Caroline Wozniacká zase září na tenisových kurtech, byť na triumf z některého Grand Slamu stále čeká. A devětadvacetiletá Ronda Rouseyová, krajanka Vonnové, je profesionální bojovnice MMA a herečka.

Všechny tři krásky mají choulostivá místa zakrytá díky bodypaintingu. Zatímco Vonnová a Wozniacká mají představovat mořské panny, Rouseyová divokou šelmu. Příprava v jednom z bungalovů luxusního resortu trvala několik hodin (kompletní video zde). Nicméně producenti speciálu, který vychází od roku 1952, věří, že fanouškům nabídne jedinečné okamžiky.

„Když si člověk prohlíží předlohu oblečení na ramínku, a pak vše vidí namalované na vlastním těle, jde o velmi zvláštní a zcela nevšední zážitek," komentovala focení na jednom z ostrůvku v Karibiku americká lyžařka Lindsey Vonnová.

„Byla to vyčerpávající, ale nesmírně zajímavá zkušenost," prohlásila Vonnová. „Připadala jsem si jako desetiletá. Nikdy od té doby jsem se totiž neprocházela nikdy před cizími lidmi úplně nahá," smála se Rouseyová při prezentaci magazínu, který je v prodeji od pondělí.

Reklama

Související témata: