Hlavní obsah

Skalák září v anglickém letovisku. Touto parádní ranou si řekl o pozornost!

Brighton

V dresu Racků nabírá na formě. Po počátečním rozkoukávání už je v plné síle a navazuje na své podzimní výkony z české ligy. Řeč je o reprezentačním záložníkovi Jiřím Skalákovi, který se v úterý uvedl v Brightonu premiérovým gólem. A jeho trefa stála za to.

Skalákova první trefa za Brighton.

 
Článek

Celek z přímořského letoviska bojuje o postup do Premier League a v závěru sezóny se může spolehnout i na českého reprezentanta. Brighton porazil Queens Park Rangers 4:0 a Skalák k tomu přispěl v 51. minutě druhým gólem, výstavním halfvolejem.

V anketě na klubovém Twitteru Racků byl Jiří Skalák, v předchozích duelech úspěšný strůjce gólových šancí, dokonce zvolen druhým nejlepším hráčem zápasu. Výrazně lépe si u fanoušků vedl jen dvougólový střelec Anthony Knockaert z Francie.

Brighton útočí tři kola před koncem League Championship na přímý postup mezi elitu. Má stejný zisk jako druhé Burnley, odstup na vedoucí Middlesbrough je dvoubodový. Přímo si cestu do Premier League zajistí první dvě mužstva, týmy ze třetího až šestého místa hrají baráž, z které postoupí pouze nejlepší celek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články