Hlavní obsah

Arsenal smírně se zachraňujícím se Sunderlandem

Sunderland

Fotbalisté Arsenalu pouze remizovali v rámci 35. kola anglické Premier League na hřišti Sunderlandu 0:0 a zůstávají tak o skóre za Manchesterem City. Londýňané uhráli nerozhodný výsledek potřetí z posledních čtyř zápasů. Domácí se vymanili ze sestupových pozic a o skóre se vyšvihli před sedmnáctý Norwich.

Článek

Kanonýři dominovali prvnímu poločasu. Ve čtvrté minutě se dostal do zakončení Iwobi, ale minul. Po čtvrt hodině zahrozili i domácí. Koscielny o několik minut později zfauloval Defoea a Van Aanholt z následného přímého kopu trefil spojnici Čechovy branky. Po půl hodině nafilmoval pád před pokutovým územím Elneny, jenže místo žluté karty pro hostujícího hráče, rozhodčí Dean odpískal standardu ve prospěch londýnského klubu. Gól však Sánchézovi sebral Mannone.

Po změně stran se hra vyrovnala. Pět minut po hvizdu se prodral do pokutového území Defoe, ovšem gólman Čech pohotovým zákrokem nepustil domácí do vedení. V závěru měl velkou možnost Sánchez, ale domácí gólman skvěle zakročil a udržel bezbrankový stav.

Anglická fotbalová liga - 35. kolo:
Sunderland - Arsenal 0:0

Reklama

Související témata: