Hlavní obsah

Tenisová hvězda měla děsivou havárii při rallye! Co se přihodilo?

Buenos Aires

Chvíle hrůzy prožil o víkendu při Rallye Copa Maxi v Argentině někdejší vynikající tamní tenista David Nalbandian. Bývalý třetí hráč světového žebříčku ztratil kontrolu nad vozem a udělal na trati v San Justo dva kotrmelce. Z hrozivě vyhlížející nehody však vyvázl stejně jako jeho navigátor bez zranění.

Nalbandian havaroval při rallye v Argentině

 
Článek

Po nedělní havárii v podniku zařazeném do národního rallyeového kalendáře mu ze zdemolovaného Chevroletu Agile pomohli šokovaní diváci, navečer už Nalbandian podle listu Mirror relaxoval s dcerou u bazénu.

Čtyřiatřicetiletý někdejší finalista Wimbledonu ukončil tenisovou kariéru kvůli problémům s bolavým ramenem v říjnu roku 2013 a rallye se stala jeho koníčkem. „Tenis byla má práce, rallye je hobby. Učím se a snažím se o co nejlepší výkon, ale nejsem profesionál. Hlavně chci ve zdraví dorazit do cíle," nechal se slyšet před časem.

Vášeň k rychlé jízdě se ale Nalbandianovi málem stala osudnou již podruhé! V dubnu loňského roku rovněž několikrát převrátil svůj vůz, i tehdy však opustil místo karambolu po svých.

Reklama

Související témata: