Hlavní obsah

Nevděk? Opilý Rooney ozvláštnil cizí svatbu. Hosté nevěřili, že tohle je kapitán reprezentace

Londýn

V Anglii je z toho pozdvižení. Vychází najevo, že poté, co fotbalový národní tým minulý týden rozdrtil ve Wembley Skoty 3:0 v kvalifikaci MS, se na veřejnosti někteří hráči bavili více, než by asi bylo zdrávo. Snímky opilého kapitána Wayna Rooneyho zaplavily stránky britského bulváru. A opět se v souvislosti s tím omílá, jestli už se tento jednatřicetiletý útočník neocitl na křižovatce, z níž vede přímá cesta ke konci úžasné kariéry.

Foto: Carl Recine, Reuters

Wayne Rooney za střízliva během tréninku reprezentace.

Článek

Rozdrtili odvěké rivaly a takovou výhru je třeba oslavit! Tak nějak to po zápase se Skotskem pojal kapitán národního týmu a hvězda Manchesteru United Wayne Rooney. Ale poněkud se mu to vymklo z rukou.

Se spoluhráčem Philem Jagielkou z Evertonu se nijak nešetřili. Skončilo to tak, že se v luxusním hotelu Grove v Hertfordshire zčista jasna ocitli na svatební hostině. Nikdo ani pořádně neví jak. Zřejmě ani samotní hráči. Podle některých zdrojů tam byli pozváni.

Svatba to z jejich pohledu tak jako tak byla úplně cizí. Ale bavili se, potáceli se. Až se to některým hostům nepozdávalo.

Byl na kaši. Jako Dán. Tak by se dalo přeložit to, co se o Rooneym (i o jeho parťákovi) píše na ostrovech. Resp. to, co bulváru navykládali svatebčané. „To že je kapitán anglické reprezentace?" podivovali se prý někteří poněkud konvenčně ladění hosté, kteří neměli pochopení pro nečekanou návštěvu. Jiní to mohli brát jako překvápko či ozvláštnění finiše slavnostní hostiny.

Zjevně opilý Rooney se choval jako by patřil k hostům. Moc mu prý nebylo rozumět. O nějakých souvislých projevech nemohlo být řeči. Ale přesto nebo právě proto na sebe strhnul pozornost. Až nechtěnou.

I zaměstnanci hotelu byli v šoku. Přitom jistě nechtěli dělat anglické reprezentaci, která je všude váženým klientem, nějaké potíže.

Rooney v dalším utkání se Španěly kvůli zranění kolena nehrál a jeho oddech tak mohl přivítat klubový kouč José Mourinho.

Sám Rooney si po velké tahu může říkat, že světem vládne nevděk. Kolik jiných lidí by ho na své svatbě přivítalo. Třeba i jako nezvaného a opilého hosta. V Anglii z toho udělali ostudu.

A poněkud provokující média zase začala v téhle souvislosti rozvíjet myšlenky, jestli tenhle chlapík už není za zenitem svých fotbalových dovedností: „Už to není ten borec, který před dvanácti lety zničil při debutu na Old Trafford hattrickem Fenerbahce," zní opět.

Chtěli byste na své svatbě nečekaného hosta v podobě poněkud podnapilé VIP osoby. Třeba Rooneyho?
No jasně, byla by legrace
69,2 %
VIP osobu ano, ale ne Rooneyho
4,1 %
Ne, v žádném případě
26,7 %
Celkem hlasovalo 10900 čtenářů.

Reklama

Související témata: