Hlavní obsah

Hromadné pozdvižení! V bitce vydrželi jen dva, vyhrál Hanzal

Po dvou letech se v NHL znovu popral a vyhrál. Martin Hanzal z Arizony byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu, ale jeho tým prohrál 2:3 s Edmontonem. Utkání směřovalo ke konci, ovšem poslední minuta zápasu se protáhla. Kojoti se snažili o vyrovnání a po ostrém hitu za brankou se strhla mela, ve které nakonec nejdéle vydržel český útočník, který si vzal do parády první hvězdu utkání. Mark Letestu bral s týmem body, ale bitku prohrál.

Foto: Profimedia.cz

Martin Hanzal (čelem) a Mark Letestu se v poslední minutě utkání Arizony s Edmontonem stačili ještě poprat. Nakonec vyhrál Čech.

Článek
Fotogalerie

Vše vzniklo po ostrém vražení na hrazení, kde se potkali dva hráči s číslem třiadvacet na dresu. Američan Matt Hendricks sice padl po ataku Olivera Ekmana-Larssona na led, ale rychle se otřepal, do toho hned vletěl krosčekem v roli mstitele Kanadan Zack Kassian, odhodil rukavice a hokej šel na chvíli stranou.

Když Hanzal viděl, že u mantinelu už nejde o hokej, odehrál puk a šel přiložit ruku k dílu. Rozhodčí všechny horké hlavy uklidnili, jen museli počkat na jednu dvojici. Nešlo nakonec o velkou boxerskou podívanou, spíše o stínování, ale český forvard Arizony stáhl protivníka k ledu a vyhrál pomyslný souboj na body.

Reklama

Související témata: