Hlavní obsah

Slib splnila. Tenisová kráska randila s fanouškem

Své slovo dodržela. Tenistka Eugenie Bouchardová se ve středu sešla s Johnem Goehrkem, se kterým nedávno prohrála sázku. Dvaadvacetiletá Kanaďanka a dvacetiletý student spolu vyrazili na utkání basketbalové NBA.

Foto: Frank Franklin II, ČTK/AP

Eugenie Bouchardová s vítezem sázky na basketbalovém utkání NBA.

Článek

Ještě to není ani čtrnáct dní, co Eugenie Bouchardová prohrála na Twitteru sázku a už splnila slib. Ve středu se totiž sešla s Johnem Goehrkem, který se s ní vsadil, zda by s ním šla na rande, pokud by finále Super Bowlu vyhráli Patrioti.

Dvaadvacetiletá tenistka příliš nevěřila, že by Patrioti ještě s Atlantou mohli zápas otočit, a tak studentovi z Missouri odpověděla kladně. Patrioti to však dokázali a po neskutečném obratu nakonec zvítězili 34:28. Rodačka z Montrealu musela začít přemýšlet, kam s výhercem vyrazí randit.

Nejprve to vypadalo, že mladíka pozve na nějaký turnaj, avšak nakonec se domluvili, že spolu zajdou na basketbalové utkání NBA mezi Brooklyn Nets a Milwaukee Bucks. „Chci dodržet své slovo. Sejdeme se večer na zápase Brooklynu Nets,“ prozradila ve středu při prezentaci fotografií pro časopis Sports Illustrated.

„Těším se na večerní setkání a doufám, že se budeme bavit. Vypadá to, že je to milý chlapec,“ řekla ještě před schůzkou. Jak rande dopadlo, ví zatím jen oni dva. Podle fotek, které Bouchardová zveřejnila na svých sociálních sítích, to ale vypadá, že si to užili.

Reklama

Související témata: