Hlavní obsah

Ligové milníky: Bum, bum, bum! Došek se v Liberci zapsal rychlým hattrickem

Úvodní dva zápasy v novém angažmá čekal na vstřelený gól i výhru. Pak si ale fanoušky u Nisy rychle naklonil na svou stranu čistým hattrickem během 24 minut. Právě kanonádě Libora Doška v dresu Liberce proti Zlínu v březnu 2004 je věnován další díl historických milníků fotbalové ePojisteni.cz ligy.

Doškův hattrick ZlínuVideo: 1. FOTBALOVÁ LIGA

 
Článek

Ševci v úvodu zápasu spálili jednu šanci za druhou. A to byla velká chyba, protože pak se probudila čerstvá posila Slovanu z Brna. Libor Došek se třemi trefami postaral o výhru 3:0.

„Byl jsem v Brně dlouho a posunul se zase výš. Liberec tenkrát hrál o poháry, což v Brně nebylo. Prožil jsem v Liberci rok a půl příjemného života a přestoupil pak do Sparty, takže mě to zase posunulo dál," vzpomíná vytáhlý útočník.

„Vybavuji si, že jeden gól byl z penalty, na jeden mi přihrál Ančic. A nejvíc si pamatuji na trefu z dvaceti metrů, protože takové góly já moc nedávám," usmívá se.

Právě utkání Liberce se Zlínem uzavře dnes od 17:00 úvodní jarní ligové kolo. Přímý přenos vysílá ČT sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: