Hlavní obsah

Wenger už nejspíš hází ručník do ringu! Čech má zraněné lýtko

Londýn

Porážka na hřišti West Bromwiche 1:3 může mít pro fotbalisty Arsenalu hned několik následků. Mohou po ní v Premier League klesnout mimo pohárové příčky, na nějaký čas zřejmě přišli o zraněného brankáře Petra Čecha - a možná že nadobro i o kouče. Arséne Wenger zatím atakům nespokojených fanoušků odolával, v sobotu už ovšem naznačil, že skončí.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Arséne Wenger vyprovází ze hřiště zraněného Petra Čecha. Na hřiště se chystá náhradník Ospina.

Článek
Fotogalerie

Trenér Kanonýrů již má jasno o své budoucnosti v klubu a ujišťuje, že veřejnost bude informovat v krátkém čase.

„Už vím, co bude v další sezóně. Brzy to budete vědět i vy," avizuje po sobotní porážce Arséne Wenger, který trénuje Arsenal již od roku 1996.

„Prohráváme zápas po zápase a jsme tedy ve špatné situaci, v jaké jsme nebyli za posledních dvacet sezón. To je nyní mnohem důležitější než moje budoucnost," říká Wenger víc než výmluvně.

Rodák z francouzského Štrasburku se již v minulosti vyjádřil, že o své budoucnosti se rozhodne v březnu nebo v dubnu. Kontrakt 67letého kouče v Londýně uplyne po aktuální sezóně.

Za stavu 1:1 opustil hřiště český brankář Petr Čech, který si poranil lýtko.

„Zranil jsem se skoro na začátku. Noha prostě v jednu chvíli nějak povolila. Chtěl jsem to ještě zkusit, ale pak už to dál nešlo," popisuje gólman na svém webu.

Čech v neděli absolvuje vyšetření, které by mělo odhalit dobu léčení.

Reklama