Hlavní obsah

Rána z dálky přímo pod břevno. Druhý červnový týden v Gólu snů ovládla tahle trefa

Praha

Hlasování ukončeno, o vítězi je jasno. Druhý hrací týden v anketě Fortuna Gól snů má jednoznačného vítěze. Hlasování čtenářů Sport.cz suverénně ovládla dalekonosná rána Davida Blahy z SK Boršice, který povedenou trefou přispěl ve zlínském přeboru k vítězství svého týmu na trávníku v Bystřici pod Hostýnem.

Gól Davida Blahy se bude ucházet o nejhezčí trefu měsíce června.Video: Fortuna Gól snů

 
Článek

Blahův gól byl příkladnou ukázkou rychlého vyhodnocení herní situace a precizní kopací techniky. Úspěšný střelec si v mžiku všiml nezkoncentrovaného brankáře a vzápětí už pod břevno plachtil gólový pozdrav. Trefa Blahy hlasování zcela dominovala, z více než 4800 hlasujících ji vybralo víc než 55 procent fanoušků.

Boršický střelec se tak připojil k Josefu Turkovi z SK Střešovice 11, který bodoval v anketě za první červnový týden. O nejhezčí trefu měsíce června se bude ucházet ještě jeden povedený kousek, který přinesl tento víkend, kdy měly nižší fotbalové soutěže na programu poslední kolo sezóny. Nominaci šesti branek najdete na Sport.cz tradičně v pondělí.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů od ČFL po krajské přebory na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.

Reklama

Související témata: