Hlavní obsah

Smělý teenager konkuruje mazákovi z Baníku. Trumfnou nůžky do znělky?

Praha

Zase jste se předvedli, pánové! A také teenageři, protože o víkendu zaperlil i šestnáctiletý dorostenec. Postavil se tak na startovní čáru po bok ligou protřelému odchovanci Baníku a bojují spolu v populární anketě o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí také skvělou souhru korunovanou nůžkami a další lahůdky.

Martin RejmanVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Lukáš Palko

David Brandejs

Matěj Pivoňka

Martin Hodek

Dominik Kraut

Vítězem ankety za první říjnový víkend se stal Ivan Blahoudek z TJ Přeštice.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Martin Rejman (FK Neratovice-Byškovice) - Čtyřiadvacetiletý záložník zaperlil v divizi B. Pravačkou z přímého kopu vykouzlil úžasný oblouček rovnou do šibenice.
Lukáš Palko (TJ Sokol Nové Strašecí) - Zkušený obránce prošel i Slavií a ve středočeském přeboru korunoval parádní souhru. Po průniku spoluhráče práskl do skákajícího míče levačkou. Náramně!
David Brandejs (SK Štětí) - Odchovanec Hradce Králové předvedl v ústeckém přeboru famózní trefu. Spoluhráč nadýchal centr za obranu a zkušený záložník nůžkami přes hlavu dílo dokončil.
Matěj Pivoňka (TJ Start Luby B) - Šestnáctiletý dorostenec se zaskvěl v klatovském okresním přeboru. Přímý kop z velké dálky nasměroval přesně do růžku a spoluhráči pak teenagera málem umačkali...
Martin Hodek (FC Sparta Brno) - Odchovanec Zbrojovky Brno prezentoval v jihomoravském přeboru gól z dálky. Ale technickou střelou, přesným obloučkem od břevna do brány!
Dominik Kraut (FC Hlučín) - Odchovanec Baníku Ostrava nastřádal v první lize 114 startů a 11 gólů. Teď na sebe 27letý útočník upozornil v MSFL dalekonosnou bombou po rohu nakrátko.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 2. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Martin Rejman (FK Neratovice-Byškovice)
4,7 %
Lukáš Palko (TJ Sokol Nové Strašecí)
6,5 %
David Brandejs (SK Štětí)
25,1 %
Matěj Pivoňka (TJ Start Luby B)
22,9 %
Martin Hodek (FC Sparta Brno)
7,9 %
Dominik Kraut (FC Hlučín)
32,9 %
Celkem hlasovalo 2218 čtenářů.

Reklama

Související témata: