Hlavní obsah

Slovácko - Teplice 0:0Heča popáté neinkasoval a jeho tým od pásma sestupu dělí tři body

Fotbalisté Slovácka v 27. kole první ligy remizovali 0:0 s Teplicemi a sérii bez porážky a inkasované branky natáhli na pět zápasů. Domácí díky tomu mají tříbodový odstup od sestupového pásma, zatímco severočeský celek už čtyři utkání za sebou nevyhrál.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Slovácka Milan Heča.

Článek

Slovácko bylo od začátku lepší a v 11. minutě mohl otevřít skóre Sadílek, jehož technická střela se otřela o břevno hostující branky. Domácí záložník zahrozil také o šest minut později, ale tentokrát střílel nad Grigarovu branku. Po půlhodině hry tvrdě vypálil Juroška, ale teplický gólman si se střelou nadvakrát poradil.

Štěstí stálo při Grigarovi i v 35. minutě, tentokrát trefil břevno Petr. Tři minuty před poločasem se ke slovu dostaly i Teplice, ale Vaněček hlavičkoval v dobré pozici těsně vedle.

Druhý poločas začal sérií rohových kopů Slovácka, ale první šance přišla až po hodině hry. Reinberkův centr těsně před Navrátilem sebral Grigar a teplický brankář si poradil i s Juroškovou střelou. V 76. minutě si hosté připsali první střelu na branku, kdy Rezek z přímého kopu prostřelil zeď, ale gólman Heču nezaskočil.

Mnohem blíž gólu měly Teplice tři minuty před koncem, kdy Trubač technickou střelou jen těsně minul horní roh domácí branky.

Fotbalová liga - 27. kolo první fotbalové ligy:
1. FC Slovácko - FK Teplice 0:0
Rozhodčí: Zelinka - Mokrusch, Wilczek. ŽK: Jakub Rezek - Žitný. Diváci: 4075
Slovácko: Heča - Juroška, Břečka, Krejčí, Divíšek (46. Reinberk) - Machalík, Janošek - Navrátil, Sadílek, Petr (82. Jakub Rezek) - Zajíc (53. Kubala). Trenér: Kordula.
Teplice: Grigar - Vondrášek, Ljevakovič, Jeřábek, Krob - Soungole, Kučera - Hora (69. Trubač), Jan Rezek (88. Kodeš), Žitný - Vaněček. Trenér: Šmejkal.

Reklama

Související témata: