Hlavní obsah

TEST: Podprsenka Reebok RCF RACERBRAAOP ‒ svoboda a temperament

Vanda Kadeřábková-BřezinováSport.cz

Sportovní top a podprsenka v jednom. RCF Racerbraaop určitě nesmí chybět v šatníku žádné běžkyně. Tyto kousky, které lze použít jak pod tričko, tak i rovnou na tělo bez ničeho dalšího jsem si prostě oblíbila.

Foto: reebok.cz

Nadchne snad každou sportující ženu.

Článek
Fotogalerie

Racebraaop je nápaditě barevná a nositelná i samostatně, pokud je vám i ve funkčním tričku horko, nebo se chcete trochu opálit. Barevná kombinace převážně žluté, zelených a modrých odstínů přímo evokuje představu léta, temperamentu daleké Brazílie a tropické barevnosti.

Design a funkčnost

V těchto barvách se v davu určitě neztratíte, podtrhnou vaši osobnost – a přitom nejsou nijak vtíravé ani lacině křiklavé. Ve spodní části pak drží pevně, přitom měkce na těle. Zpracování materiálů poskytuje absolutní svobodu pohybu. Tkanina efektivně odvádí přebytečnou vlhkost od těla a speciální anti-mikrobiální úprava minimalizuje zápach.

Střihově je dobře řešená a padne na tělo poměrně širokému rozsahu postav ve velikostech S-M. Větší velikosti pak uspokojí silnější tělesné konstituce i větší výbavu od přírody. Zadní část je ve tvaru kříže a dobře sedí mezi lopatkami. Pevně drží při všech náročnějších sportovních aktivitách a ani po delším běhu nedře. Přijatelná je přitom i na běžné nošení.

Komfort a vycpávky

Vůbec mi nevadilo, když jsem v ní takto jednou zmožená po celém dni poněkud předčasně usnula. Vynikající vychytávkou jsou i vyjímatelné push-up vycpávky. Ačkoliv tyto věcičky běžně nemusím (ani nepotřebuji), zde se hodí. Zvyšují komfort, jsou měkké, netlačí, nepřiplácnou poprsí jen tak k tělu, ale skutečně jej podpírají a veškeré pohyby ve všech směrech minimalizují prakticky až k nule.

Dobře se pere, vkládací vycpávky není třeba pokaždé vyjímat. Doba schnutí je možná delší, nicméně i s košíčky ještě poměrně slušná. Racebraaop je vhodná jako samostatný top nejen pro váš letní běh, ale i celoročně na cvičení všeho druhu do fitka i v zimě do atletické haly – a jako podprsenka rovněž kdykoli a kdekoli, se stejným využitím i při těch nejnáročnějších workoutech.

PLUSY
dobře vypadá
pevně drží, přitom neomezuje
vyjímatelné vycpávky
MÍNUSY
trochu déle schne
CENA
kolem 1550 korun

Reklama

Související témata: