Hlavní obsah

Nejmladší na světě. Devítiletá dívka vydržela 24hodinový kurz námořní pěchoty!

Praha

Ninja. Tak svoji dceru nazývá Christian Bizzotto. Jeho dcera Milla minulý pátek úspěšně absolvovala kurz americké námořní pěchoty. V devíti letech prošla nástrahami US Navy. Co musela podstoupit? Za čtyřiadvacet hodin uběhla 58 kilometrů, uplavala 8 kilometrů a šestkrát zdolala 25 překážek! Uf, ona je snad opravdu Ninja. Nikdo mladší toto nezvládl.

Foto: usmagazine.com

Christian Bizzotto a jeho dcera Milla.

Článek
Fotogalerie

Takovým akcím se oddávají dospělí s jinými fyzickými parametry. Ona v devíti letech má 120 centimetrů a váží 24 kilo. Přesto je její tréninkové tempo závratné. Dává si tři až čtyři hodiny denně každý den v týdnu. Otázkou zůstává, jestli to je správně.

„Mojí největší výzvou je, snažit se, aby trénovala méně," citoval otce server usmagazine.com, který trénuje svoji dceru. „V sedm večer, když má v tělocvičně končit, chce zůstat ještě o hodinu déle. Říkám ji, že musí jít spát, že jde do školy."

Milla je ráda venku, v reálném životě. Má ráda hry, prolézačky, šplhá, skáče přes stěny. „Její kamarádi dávají přednost videohrám. Medal of Honor dokážou hrát čtyři hodiny. Ona radši čtyři hodiny sportuje," porovnává otec své dítě s jejím okolím.

Sportuje a je nadšená

I když je malá a zvládá velké sportovní úsilí, otec nesleduje její kalorie, stravu. „Je to malé dítě. Žádné těstoviny, blbost. Nekupujeme nic s pesticidy, ale zároveň, jestli chce jít do pizzerie, jde s kamarády. Pokud chce zmrzlinu, může. Je to naprosto v pořádku, protože 90 procent všeho, co sní, je super čistý. Jde o hodně zeleniny a ovoce," říká otec, který se nevyhne ani kritice, že je na Millu příliš tvrdý.

„Kdykoliv může přestat chodit do tělocvičny, ale ona je nadšená. Stejným způsobem jako příprava olympijské gymnastky, která má sedm nebo osm let. Má stejný motor a obětavost," je v klidu táta. Ví proč, jeho dcera je takto šťastná.

„Nechci hrát videohry, nechci si ulehčovat život. Všechno co dělám, mám ráda," dodala devítiletá holka, která za 24 hodin uběhla 58 kilometrů, uplavala 8 kilometrů a šestkrát zdolala 25 překážek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články