Hlavní obsah

TEST: Konečně se i při běhání můžete cítit jako žena díky pestrobarevné sukni se šortkami Nessi

Praha

Jakmile vysvitlo sluníčko a teplota šla strmě vzhůru, zaplnily se parky, náplavky a silnice nadšenými sportovci, zejména běžci. Obchody se sportovním vybavením lákají sportuchtivce na nejrůznější jistě velmi výhodné a kvalitní kolekce. Mně se dostala do rukou značka nessi sportswear, a to konkrétně sukně na běhání se šortkami velmi výrazných barev. Musím přiznat, že tohle byla láska na první pohled.

Foto: nessi.cz

Sukně nessi dobře funguje i vypadá.

Článek
Fotogalerie

Jako žena zajímající se o módu jsem tenhle kousek ocenila nejprve jako skvělý nápad, jak vyčnívat v parku z řady, což se také povedlo. Když v ní vyrazíte do obchodu nebo do práce, nikoho nenapadne, že na sobě máte úbor na běhání. Navíc se nemusíte škrtit v upnutých legínách, a ještě si při běhu opálíte namožené nohy. Takže bych k sukni doporučila používat i opalovací krém s vysokým faktorem.

Dalším bonusem je materiál, který z 86 % tvoří polyester a 14 % elastan. Zajišťuje maximální prodyšnost a je velmi příjemný na pokožce. Sukně má ploché a elastické švy, jež zabraňují oděrům. Podle prodejců neztrácí sportovní sukně se šortkami 67 – flower of paradise barvy ani po mnohonásobném praní, tak uvidíme. Každopádně rychle schne.

Sukně z materiálu Flexible fit je za mě naprostou jedničkou. Při intenzivním běhu mě nikde neškrtila, skvěle odváděla pot, a ještě jsem se v ní cítila žensky. Ještě jedna věc stojí rozhodně za zmínku a palec nahoru. V předu je všitá šikovná kapsička, kam se vejde kromě peněz a klíčů i iphone, aniž byste působila, že máte na břiše nevzhlednou bouli.

PLUSY
výrazný vzor
příjemný materiál a střih
přizpůsobí se tělu
praktická kapsička
MÍNUSY
zatím se žádné neprojevily
CENA
sukně 1490 korun
mikina 1590 korun

K sukni jsem testovala i tenkou letní mikinu s kapucí LBK301 – Pink melange. Opět jsem byla nadšená z funkčního střihu, který podtrhne ženské tvary. Díky syté barvě vás nepřehlédne ani vaše babička se silnými dioptriemi. Obrovskou výhodou je tepelná regulace. Mikina je schopna optimálně udržet vaši tělesnou teplotu. Materiál je prodyšný a odvádí pot na vnější stranu, odkud se odpaří, tudíž jste chráněné před prochladnutím. Kapuci a vysoký límec oceníte při chladnějším počasí brzy ráno nebo večer.

Reklama

Související témata: